ВЕРХОВНА РАДА УКРАЇНИ

 

        Комітет

з питань державного будівництва та місцевого самоврядування

 

Протокол засідання № 80/12

                                                                                     18 листопада 2009 року                                                                                     09 год. 15 хв.

                                                                                      м. Київ,

                                                                                      вул. Садова, 3а

                                                                                      кім. 416

 

                                       

Голова Комітету Омельченко О.О.

За Секретаря Комітету Сінченко В.М.

Присутні: члени Комітету: Боднар О.Б., Ключковський Ю.Б., Подгорний С.П., Петренко В.М., Трайдук М.Ф., Матвієнко А.С.

Відсутні: Гордієнко С.В., Черноморов О.М., Павленко В.В., Льовочкін С.В.

Відповідальні працівники секретаріату Комітету: Завідувач секретаріату Комітету Малюга А.В., заступник Завідувача секретаріату Комітету Данилюк О.А., головний консультант Желтова О.М., старший консультант Федоренко Ю.В.

 

Запрошені:

 

Усенко-Чорна Ж.І. - Заступник Голови ЦВК;

Магера А.Й. -  член ЦВК;

Шелестов О.М. -  член ЦВК;

Антонюк В.М. -  Завідувач відділу служби зв’язків з Верховною Радою України та Кабінетом Міністрів України Секретаріату Президента України.

 

        

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

1. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо виборів Президента України (реєстр. №5263-2, друге читання, повторний розгляд)

 

СЛУХАЛИ: інформацію Голови Комітету О.Омельченка про проект порядку денного засідання Комітету.

О.Боднар внесла пропозицію розглянути в “Різному” пропозицію Асоціації міст України щодо нагородження голови підкомітету з питань місцевого самоврядування Трайдука М.Ф. Почесними грамотами Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Пропозицію підтримано.

 

Голова Комітету запропонував членам Комітету ознайомитись із оновленим проектом порядку денного засідання Комітету та визначитися шляхом голосування щодо його прийняття за основу та в цілому в такій послідовності питань:

1. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо виборів Президента України (реєстр. №5263-2, друге читання)

2. Про пропозицію Асоціації міст України щодо нагородження голови підкомітету з питань місцевого самоврядування Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Трайдука М.Ф. Почесною грамотою Верховної Ради України і Почесною грамотою Кабінету Міністрів України.

УХВАЛИЛИ:

1.Затвердити порядок денний засідання комітету за основу та в цілому.

ГОЛОСУВАЛИ:За” - одноголосно.

Рішення прийнято.

 

1.

 

СЛУХАЛИ: інформацію голови підкомітету з питань виборчого законодавства та об’єднань громадян С.П.Подгорного про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо виборів Президента України (реєстр. №5263-2, друге читання).

Доповідач поінформував присутніх про результати роботи над законопроектом з реєстр. №5263-2, юридично-технічне опрацювання та уточненням його окремих положень, здійснені Робочою групою Комітету відповідно до доручення Комітету від 16 листопада 2009 року.

С.Подгорний зазначив, що загалом було подано 243 пропозиції та поправки до законопроекту, які відображено у порівняльній таблиці, наданій членам Комітету. Він також запропонував проект висновку Комітету з цього питання, відповідно до якого, Верховній Раді України рекомендується за результатами розгляду у другому читанні законопроект з реєстр. №5263-2 прийняти в другому читанні та в цілому.

В обговоренні питання взяли участь: присутні народні депутати України.

УХВАЛИЛИ:

1. Рекомендувати Верховній Раді України за результатами розгляду проекту Закону України про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань виборів Президента України (реєстр. № 5263-2) в другому читанні прийняти його в другому читанні та в цілому відповідно до п.3 частини першої статті 123 Регламенту Верховної Ради України.

2. Доручити виступити на пленарному засіданні Верховної Ради України з цього питання голові підкомітету з питань виборчого законодавства та об’єднань громадян, народному депутату України Подгорному С.П.

ГОЛОСУВАЛИ: За” - одноголосно.

Рішення прийнято.

 

2.

 

СЛУХАЛИ: інформацію Першого заступника Голови Комітету О.Б.Боднар про пропозицію Асоціації міст України щодо нагородження голови підкомітету з питань місцевого самоврядування Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Трайдука М.Ф. Почесною грамотою Верховної Ради України і Почесною грамотою Кабінету Міністрів України.

Доповідач ознайомила присутніх із вимогами Положень про Почесну грамоту Верховної Ради України та про Почесну грамоту Кабінету Міністрів України, повноваженнями Комітету при нагородженні цими відзнаками, нагадала про основні досягнення кандидата на нагородження та запропонувала підтримати пропозицію Асоціації міст України  та відповідні подання.

В обговоренні питання взяли участь: присутні народні депутати України.

УХВАЛИЛИ:

1. З огляду на вагомий особистий внесок у державне будівництво, розвиток  місцевого самоврядування України, багаторічну плідну роботу, активну участь у законотворчій діяльності, звернутися до Верховної Ради України з поданням про нагородження голови підкомітету з питань місцевого самоврядування Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Трайдука Миколи Федоровича відзнаками Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України – Почесними грамотами Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України з нагоди Дня місцевого самоврядування. 

ГОЛОСУВАЛИ:За” - одноголосно.

 

 

Голова Комітету                                                       О. ОМЕЛЬЧЕНКО 

 

   За Секретаря Комітету                                               В.СІНЧЕНКО

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ПИТАННЯ ПОРЯДКУ ДЕННОГО,

ЯКІ РОЗГЛЯНУЛИ НА ЗАСІДАННІ КОМІТЕТУ

 

18.11.2009 року

 

 

1. Про проект Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо виборів Президента України (реєстр. №5263-2, друге читання)

2. Про пропозицію Асоціації міст України щодо нагородження голови підкомітету з питань місцевого самоврядування Комітету з питань державного будівництва та місцевого самоврядування Трайдука М.Ф. Почесною грамотою Верховної Ради України і Почесною грамотою Кабінету Міністрів України.

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку

Ще за розділом


“5 сесія 6 скликання ”

03 грудня 2014 10:54
27 листопада 2013 15:07
27 листопада 2013 15:05
27 листопада 2013 15:03
27 листопада 2013 15:02
27 листопада 2013 15:01
27 листопада 2013 14:59
27 листопада 2013 14:58
27 листопада 2013 14:56
27 листопада 2013 14:55